Annatko Dogs at Work? Luova Group

Thomas B. Allen, asianajajan Frost Brown Todd LLC West Chester, Ohio, kannustaa kuljettaa lisäeläketurvan jos koirat ovat käytettävissä. “Organisaation tulee olla varma keskustella sen oikeudellinen vastuu vakuutuksenantajan varmistaa, että organisaatio on suoja, jos jokin menee pieleen”, hän sanoo. “Jos ei ole uusin vastuuta suojaa lemmikin tapahtumista työpaikalla, selvittää, jos se voidaan lisätä nykyistä politiikkaa.

Jos ei, löytää, jos erillinen politiikka voi ostaa ylimääräinen vakuuttaja. Jos asiakkaat tai asiakkaat voivat olla paljastanut eläimille, varmista, että politiikka antaa katteen liittyvät tapahtumat näiden osapuolten lisäksi. “Salliminen koirat toimistossa voi tehdä luovien yritysten houkuttelevampi ominaisuuksia uudet työntekijät, ainakin koiran rakastava niitä. Silti on haittoja. Jotkut ihmiset vain eivät rakasta koiria – tai ehkä pelkäävät niitä.

Toiset ovat allergia oireita, joita ei voida hallita lääkkeillä tai allergia injektioita. “Meillä oli yksi työntekijä valitettavan lähteä avulla hänen huono allergia koirat”, Malmberg sanoo. Varmasti se on sekoitus hyviä ja huonoja rekrytointiin, mutta yhteinen verkko loistava varten Nerdery. “Työn ehdokkaita, jotka vierailevat tai tehdä mitään due diligence tulee tarttua meillä on nyt koirien toimistossa. Se on melkein kuin ihmiset, jotka liikkuvat koteihin lähellä lentokenttää: Lentoasema oli siellä ensin.