D mallintaminen ja animaatio Degree Online BA Graafinen suunnittelu SNHU

SNHU n 3D-mallinnus ja animaatio astetta tarjoaa sinulle skillset olla toimija moniulotteisen muotoilumaailman. Huomaat vaiheissa peli malleja, kuten havainto- ja käsitteellinen piirustus. Saat hallitsee perusasiat mallinnuksen avulla monenlaisia ​​tekniikoita. Saat myös tutkia 12 standardia animaation ja oppia ihoon ja kamppeet persoonallisuus.

Parempi vielä, voit luoda käsiinsä, joissa käytetään nouseva tekniikkaa ja olla hyvin valmistautunut torjumaan työpaikkojen pelin kehittämiseen, mainokset, mainonta ja markkinointi, virtuaalinen koulutus ja muut kentät, jotka käyttävät kuvia toimittaa upea interaktiivisia kokemuksia. Tämä kurssi tekee erikoisuus ohjelmoinnin valmiuksia kaunistella valokuva animaatioita ja käyttöliittymät toimittaa häkellyttävä interaktiivinen tuloksia. Ne korjaavat hyötyy tästä kurssin käsittää opiskelijoiden parantavia, mainokset, mainonta ja markkinointi, koulutus, web-kehitys, taiteen ja muiden alojen, jotka voivat saada etuja interaktiivinen animoitu valokuvia auttamista välittää ideoita. Kurssi on tarkoitettu niille, joilla ei ohjelmointia seikkailu sekä henkilöt, joilla ohjelmoinnin historiaa. Käyttö ja luominen animaatiot voivat kuulua klo verran huomiota sekä näitä uusia sekä kokenut.

Vaikutukset voidaan näyttää selaimella päässä tiedon valtaväylä tai itsenäisinä tulosten näytettävissä leviämisen työrakenteiden. Tämä on kädet tietokonelaitteessa pohjainen kurssi, jolla opiskelijat luoda useita tietyn henkilön hankkeita, jotka perustuvat heidän etujaan ja toimintojen kohdistaminen luovuutta ja ohjelmoinnin näkökohtia vuorovaikutteinen animaatio. Kurssin käyttää nousevan teknologian interaktiivinen animaatio. Tämä on johdatus seurata median valmistus ja tutkimus visuaalisen medialukutaitoa. Kurssilla tarkastellaan keskeisiä osia ja arkkitehtuuri liikkuvan kuvan tekstejä, tarkastellaan, miten dynaamiset suhteet kyseisten tekijöiden joukossa välittää merkitystä, minkä jälkeen käytettävä tätä tietämystä median valmistus.

Adobe Illustrator käytetään tärkein väline selvitettäessä visuaalinen uskomus kautta diffuusio kekseliäs harjoituksia perehdyttää opiskelija perustiedot visuaalisen standardien samantapainen kuin kuva / maahan manipulointia, muoto ryhmittely, letterform muoto kynnyksellä, ja verkkoon ja järjestelmän kynnyksellä. Muodollinen tekijät kuvan suunnittelu vastaa viiva, muoto, väri, tekstuuri, kuvio, tasapaino, symmetria, rytmi, tilaa ja yhtenäisyys ovat perusteellisesti selvittävät mm ja kädet tietokonelaitteen liikuntaa; erityisiä aiheita sisällytetty ovat: suunnittelu tyypin, layout lähestymistapoja, logon suunnittelu, symboli ja varoitusmerkki parantamiseen ja paperitavaran rakenteita. Tämä kurssi on johdatus työkalu sovellus Adobe InDesign on suunniteltu noviisi käyttäjälle. Macintosh-tietokoneissa hyödynnetään koulun huoneen yksiö lab, ja tutkija tutustuu keksinnön ja määrätietoinen puolin työpöytäjulkaisuohjelmat, joka pitää välttämättömänä nykyajan ja muotoilun aloilla. Tämä kurssi on mukaan joukko johdanto harjoituksia ja hoito kädet seurannasta, joka opettaa väline ja osaamista; tutkijat oppivat yhdistämään InDesign muiden ammatti pix ja työn käsittely työkalu samanlainen Adobe Illustrator, Adobe Photoshop ja Microsoft Word. Käyttämällä alan standardi kuvankäsittelyohjelmalla työkalu, tämä kurssi on johdatus ammattilainen työpöydän grafiikka kynnyksellä ja instrumentin ja laitteiston yleensä käytetään graafisen suunnittelun, video, kuvia ja vuorovaikutteinen Web / multimediateollisuuden.

Kuvankäsittely ja väri valvontarakenteet voitaisiin keskustella ja vahvistetaan. Elintärkeä erot vektori ja bittikartta pix voidaan määritellä, samoin kuin valtava muunnokset valmistelussa kuvien tulostus, broadcast ja Web jakelu. Opiskelijoita kannustetaan kokeilemaan omia ja preexisting kuvien hienostunut sähköisiä parantavia tekniikoita muistuttava kerrospukeutuminen, kanava rajauksella, suodatus, kloonaus ja montaging. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä Kurssi keskittyy digitaalisen kuvan suunnittelun teoria ja sen soveltaminen sivuston suunnittelun. Opiskelija oppia tekniset vaatimukset ammattimaisesti luotu sähköisten web asiakirjoja.

Opiskelija voidaan keskittyä suunnitteluun sanallinen vaihtoa ja mainonnan ja markkinoinnin sovelluksia World Wide Web täydellisen samalla huomioon käyttökokemuksen ja toiminnallisuutta. Erot suunnittelussa työpöydän kannettavan ja langattoman tiedon valtaväylä kodin laitteet on kysymys vuoropuhelun ja sisällytetty käsiinsä liikuntaa ja aloitteita. Jokainen tutkija kehittää useita minisites ja lopussa lukukauden olisi voinut tuottaa vähintään yksi toimintavalmiuteen päällä. Aiheet sisältävät suunnittelun strategioista, verkkovalvojan / muokkaamista ympäristöihin, värikalibrointi ja estetiikka, web typografia, tyylisivut, mallin käyttö, pix muoto valinta ja optimointi, ja HTML koodausta ja virheenkorjaus. Typografia käsittelee kieltä tyyppiä, historiallista menneisyyttä typografian, kirjasintyyppi ja merkintunnistus, luettavuutta, sopivia käyttötapoja asteen, käsikirjoitus silmälasit ja tietty henkilö visuaalista dynamiikkaa letterforms. Tässä luokassa opiskelijat oppivat tapa työskennellä tyypin erillisenä toilunäkökulma.

Opiskelija myös oppii tapa sisällyttää tyypin tehokkaasti kuvia. Toimeksiannot kattavat laajan tyypin sovelluksiin. Opiskelija keskitytään pääasiassa ponnistelunsa oppositiossa t rakennettaessa suurempi tietävä on typografinen muoto kautta harjoituksia vastauksena asetus sanoja, termejä, lauseita ja lyhyitä kappaleita. Opiskelija ensimmäinen hoitaa tarkka asettaa tilojen joukkoon kirjaimet, jotka muodostavat sanat ja aloitteita säännöllisesti kasvaa laajuudeltaan ja monimutkaisuus jopa laskemisesta sivuja tekstiä monipuolista tasoilla hierarkkinen merkitys. Tämä kurssi kytkeytyy ylemmän tason muotoilu tutkijat hetkellä alan standardien suunnitellessa käytettyjen sisällön multimedian ja interaktiivisten keskustelu.

painotetaan suunnitteluun tietokoneiden, tablettien ja puhelimet. Kurssi jakaantuu ohjeistaa moduuleihin korostaen sekoittaminen lukuisia väline paketteja suunnitteluongelma vahvistamista. Painotetaan hahmottaminen ja hallintaa ammatti sivuston kartoituksen ja langan kehystys strategioita. Harjoitukset ja tehtävät toimittaa haastava suunnitteluongelma ratkaisemaan tapahtuma. Projektin teemat sisältävät itse edistämistä ja asiakkaan työskentely.

Kaikki tehtävät luottaa tutkija taitoa integroida aiemmin masteroitu strategioita laaja väline. Tämä kädet kannettavan kuvia kurssi yhdistää taitoja aiemmista suunnittelu luokat löytää historiaa, menettely ja pakkohankinta taidot lisätä onnistuneen brändin identiteetti rakenteita. Aiheet muistuttava logo suunnittelusta ja fontteja ja värejä, sekä kehittämällä merkkituotteiden mainonnan kankaat päällystetään perusteellisesti. Lisäksi tärkeitä strategioita kuvantamisen ohjelmistojen integrointi ja tiedostomuoto yhteensopivuudet mainitaan ja toteutetaan samalla järjestettäessä kuvia paino-, video- ja web. Päätteeksi tämän kurssin, opiskelijat voivat ovat kehittyneet koko merkkituotteiden identiteetti järjestelmä ja kootaan portfolio esitys julkisiin tiloihin.