Digitaalinen valokuvaus Degree Online Associate of Arts SNHU

Englanti 122 on koulun tasolla kirjallisesti kurssi, joka esittelee tutkijat erityyppisiin koulutus keskusteluun. Tämä kurssi keskittyy lähinnä peruselementtejä college koostumuksen ja kirjoittamista menettely sekä kerronnan ja analyyttisiä muotoja. Opiskelija tutkii merkitys ja lupaus tehokas kirjoitettu kommunikea lukuisissa henkilökohtaisen ja asiantuntija yhteyksissä ja nimi tehokkaita menetelmiä, kriittistä ennustetta kirjoitettu teosten lisäksi oman kirjallisesti. Lopuksi, tämä kurssi valmentaa opiskelijat enemmän esimiehen tutkimuksen analyysi kytkemällä tutkijat ratkaisevaa väyliä tutkimuksen. Valokuvauksen visuaalisena mediana on olennainen tutkimuksen äskettäin julkaistussa tiedonannossa.

Kuvan parantamiseen ja värin valvontarakenteet mainitaan ja testataan. Elintärkeä muunnokset keskuudessa vektori ja bittikartta kuvia määritellään, kuten myös jättiläinen transformaatiot lähdössä kuvien tulostus, broadcast ja Web jakelu. Opiskelijan tulee vaikuttaa testaamaan omia ja preexisting kuvia käyttämällä monimutkaista digitaalista muokkaamista taktiikka verrattavissa kerrospukeutuminen, kanava rajauksella, suodatus, kloonaus ja montaging. Erityistä huomiota kiinnitetään Tämä on johdatus soveltaa median valmistus ja tutkimus visuaalisen medialukutaitoa. Kurssilla tarkastellaan ensisijaisen tarvikkeet ja kokoonpanosta liikkuvan kuvan tekstejä, tarkastellaan, miten dynaamiset suhteet joukossa komponentteja välittää että välineet, ja sitten käyttää tätä asiantuntemusta median kautta valmistukseen.

Tuotannon suunnittelu, kieli, aikakausi, ja tekniikat mainitaan ansiosta kaikki oppineet luokassa on yhteinen kieli kuva-analyysin ja luomiseen. Lukemat ja keskusteluja aiheista, kuten kuvaus, kerronta mikä tarkoittaa, kuvan ja äänen suunnittelu, jolla muutettaisiin lajityyppejä, ja kulttuuri on suojattava. Creative tulkitseva ja ilmaisua ideoiden hyödynnetä valmistuksessa media. Koska tarkkailla digitaalisen valokuvauksen hyödyntää uusia teknisiä taitoja ohjelman ohjelmien ja sähköisten kulkuun on huomattavasti tärkeää, että koulutus valokuvaajat ymmärtämään paremmin nousevien valmistusmenetelmiä, muuttamiseen ja allotting valokuvateoksissaan. Tämä kurssi tuo väli seikkailu kehittämis- proseduuri salkkujen sähköisiä kuvia esitettäväksi, jakelua, tai näyttely. Avain tämä kokemus on laaja mietitään pois ideoita, jotka johtavat valinnat värivirheitä, päätöksessä, muotoilu ja niin edelleen tuottaa korkealaatuisia kuvia, jotka peilaavat luova näkökulmasta.

Opiskelijan paljastunut kehittyneitä tekniikoita käyttämällä alan keskimääräistä ohjelmistoja hallita elektronisia teoksia tulostus ja digitaalinen ulostulo, kuten väri teoria, ohjaus, kalibrointia, ja keskimääräinen tiedostojen muotoilua. Kurssi toimii johdantona kaupallisia menettelyjä kuvien, keskittyen oikeudellisten, mainontaan, ja yrittäjyyteen puolin erittäin kilpailukykyinen kuvia teollisuuden tänään. Opiskelija saada arvokasta julkisuutta parhaita käytäntöjä suositellaan kanssa kuluttajille ja yrityksille, ilmapiiri ylös yrittäjyyteen teollinen, tulossa sovelletaan sopimuksiin, lisensointi toimii, ympäristö hinnoittelurakennetta, malli ja varat vapauttaa lomakkeita, ja käsittely yleiskustannukset, joukossa muita aiheita. Tämä kurssi huipentuu tutkijat mietitään niiden seuraavia vaiheita ammatillisen kehityksen ja miten ajaa yksityisiä visio ja brändin harjoitellaan valokuvaaja. Teko valokuvauksen luonnostaan ​​kuvaa miten valo reagoi ja näyttää sen aihe samalla puhuvat eri tunteita, tunnelmia ja tunteita yleisölle. Kurssi toimii täydellinen johdatus miten valoa käytetään ja manipuloidaan eri tarkoituksiin ja tuloksia.

aiheista koostuvat käyttämällä ympäristön valon vs. salama tai studio valossa erottuva kysymys asiassa muotokuvia, editointiin, taide, jne., Kulma valon ja miten se vaikuttaa ulkoasua ongelman asia, käyttämällä yhtä valonlähdettä versus monipuolinen valo resursseja, miten sekoitus ympäristön valoa strobovaloja käyttämällä pitkiä valotusaikoja ja Filmiherkkyyden manipuloida ulkonäköä kuvien, yhdessä muiden hyödyllisiä tekniikoita manipuloimalla estetiikkaa valon.