Digitaalinen valokuvaus Online kandidaatti SNHU

Tämä on kynnyksellä on tarkkailla median luomisen ja tutkimus visuaalisen medialukutaitoa. Kurssilla tarkastellaan keskeisiä osia ja arkkitehtuuri liikkuvan kuvan tekstejä, tarkastellaan, miten väliset dynaamiset suhteet niistä välittää että välineet, ja sitten virkistys että tietoisuus median kautta luomiseen. Tuotannon suunnittelu, kieli, aikakausi, ja menetelmiä voidaan keskustella jolloin kaikki oppineet luokassa on yhteinen kieli kuvan arvioinnin ja luomiseen. Lukemat ja keskusteluja aiheista samanlainen kuvaus, kerronta tarkoittaa, kuvan ja äänen suunnittelu, editointi, lajityyppejä ja kulttuuri voivat kuulua.

Creative tulkitseva ja ilmaisua ideoiden hyödynnetä tuotannossa media. Tämä kurssi on kynnyksellä käsitteisiin ja käytäntöihin graafisen suunnittelun. Opiskelijat ilmoitti luento, esittelyä ja kädet kannettavan työn peruselementit graafisen visuaalisen viestinnän. Adobe Illustrator käytetään tärkeä väline selvitettäessä visuaalinen uskomus kautta erilaisia ​​kekseliäitä urheiluun että perehdyttää tutkija perus visuaalisen periaatteiden vastaava luku / maahan manipulointia, muoto ryhmittely, letterform muoto luomista sekä verkkoon ja järjestelmän luomisen. Muodollinen tekijät Graafisen suunnittelun sukua viiva, muoto, väri, rakenne, näyte, tasapaino, symmetria, rytmi, tilaa ja yhtenäisyys ovat täysin selvittävät mm ja kädet tietokoneen urheilu; erityisiä aiheita ovat: suunnittelu tyypin, layout strategioita, logon suunnittelu, symboli ja varoitusmerkki etenemistä ja paperitavaran rakenteita.

Twitter, Facebook, blogit, podcasteja mahdollisuuksia sosiaalisen median tänään lukuisia ja alati muuttuva. Tämä kurssi on laaja strategia historiaa, teoria, aikakausi, vaikutus ja strategista käyttöä sosiaalisen median. Nämä työkalut ovat suhteellisen kustannustehokkaita ja käytettävissä olevat teknologiat, joiden avulla kuka tahansa voi luoda, julkaista, muokata ja pääsyviesteihin tarkoitettu pienimmästä suurimpaan yleisöille. Opiskelija arvioi strategista käyttöä sosiaalisen median ryhmä rakentamisessa, kansalais- ja poliittista osallistumista, mainonta, mainonta, julkinen kinfolk, ja journalismi. Tämä kurssi tarjoaa kädet seikkailuun kaikkein nykytekniikalla. Valokuvaus näkyvänä väliaine on olennainen tutkimuksen modernin sanallinen vaihto.

Kurssi perehdytään historiaa ja seurata tuottaa valokuvat. Kurssi on aggregaatti luento ja kädet seurannasta sekä analogisia ja sähköisiä strategiat valokuvan päätöksenteossa. Perinteinen darkroom jaetaan kanssa, jolloin yli tietokonelaitteeseen roolia pimeässä huoneessa, jossa tutkija Adobe Photoshop ja muut kuvankäsittely menettelyyn perinteisen elokuvan ja sähköinen kuva kaappaa. Oppilas opetetaan käyttämään erilaisia ​​digitaalisia kameroita tekniikoita kiinni, menettely, ja tulostaa salkun useiden fashioned valokuvat. Luentoja kuvallisia koostumuksesta, alue aineen valinta, ja tekniikat esitys näytön liitetään käsiinsä teknisistä urheilutapahtumia.

Koska tarkkailla digitaalisen valokuvauksen hyödyntää uusia teknisiä taitoja kautta laite kurssien ja digitaalinen edistävää, on ratkaisevan tärkeää, että koulutus valokuvaajat saavat parempaa ymmärtämistä nousevien tekniikoiden tuottamiseen, muuttamiseen ja annostelu valokuvateoksissaan. Tämä kurssi väli kokemus luomisprosessi salkkujen sähköisiä kuvia esitettäväksi, jakelua, tai näyttely. Avain tämä tapahtuma on laaja tietäen ideoita, jotka johtavat päätökset väritys, päätöksessä, muotoilu, jne toimittaa korkea laadukkaita kuvia, jotka heijastavat luova näkökulmasta. Opiskelijat paljastunut ylivoimainen joukkueen käyttämällä alan standardi työkalu muokata digitaalisia teoksia tulostus ja digitaalinen ulostulo, lisäämällä väri teoria, hallinta, kalibrointi, ja normaali tiedostojen alustus. Kurssi toimii luominen liiketoiminnan käytäntöihin kuvien, erikoistunut oikeudellisia, mainonta ja markkinointi sekä yrittäjyyteen näkökohtia erittäin kilpailukykyinen valokuvauksen teollisuuden tänään. Opiskelija saa tehokas julkisuutta parhaat käytännöt suositeltavaa työskennellä asiakkaiden ja yritysten ilmapiiri ylös yrittäjyyteen liike, kehittää tarvittavat sopimukset, lisensointi toimii, asettamalla hinnoittelu arkkitehtuuri, malli ja kiinteistön julkaisu lomakkeet ja käsitellä yleiskustannukset, joukossa muita aiheita.

Tämä kurssi huipentuu tutkijat määrittäessään ensi askeleita urakehitys, kuten miten ajaa yksityisiä visio ja brändin harjoitellaan valokuvaaja. Teko valokuvauksen luonnostaan ​​kuvaa miten valo reagoi ja näyttää sen kentän asia, mutta myös kommunikoida erilaisia ​​tunteita, tunnelmia ja tunteita katsojille. Kurssi toimii kattava kynnyksellä, miten valoa käytetään muokkaamaan erityisesti eri sovelluksiin ja tuloksia. Aiheet vuorattu käsittävät käyttämällä ympäristön valo vs. salama tai studio valoa eri alueelle asia valokuvia, editointiin, taide, jne., Kulma valon ja miten se vaikuttaa ulkoasua kentän asia, käyttämällä yhtä valonlähdettä versus vaihteleva valo varat, miten sekoitus ympäristön valoa strobovaloja käyttämällä pitkiä valotusaikoja ja Filmiherkkyyden manipuloida ulkonäköä kuvia, sivussa muiden toiminnallisten taktiikoita manipulointiin estetiikkaa auringonpaistetta. Käyttämällä alan yleinen kuva muokkaamista työkalu, tämä kurssi on luomisesta kannettavassa grafiikka luomiseen sekä väline ja laitteiston yleensä käytetään graafisen suunnittelun, video, kuvia ja vuorovaikutteinen Web / multimediateollisuuden.

Kuvan muuttamisesta ja värinhallinnan alustoja voidaan keskustella ja osoitettava. Tärkeä säädöt keskuudessa vektori ja bittikarttagrafiikkaa voidaan selittää, kuten myös suuri muunnokset valmistelussa kuvien tulostus, broadcast ja Web jakelu. Opiskelija voi innostua testaamaan ikioman ja preexisting kuvia käyttämällä monimutkaista digitaalista muokkaamista taktiikka verrattavissa kerrospukeutuminen, kanava päällekkäin, suodatus, kloonaus ja montaging.