Dixie Whelpley SNHU

Olen saanut aikaan niin paljon, mutta voin olla huolimaton, jos en myönnettävä, että onneni johtuu vahvistaa perheestäni, SNHU professorit ja konsultti, Angela. Olen ollut hyvin monimutkainen alkaa vuoden johtuen lääketieteellisesti välttämätön kirurgisen ongelmia, jotka kesti kahdeksan viikkoa aikaa toipua. Tuona vaiheessa olin jo ilmoittautunut kolme luokkaa, ja leikkaus vei niin paljon ulos minulle, että olin epävarma voisin jopa saada läpi kokonaisuudessaan. Kun ymmärrys ja ohjausta sain professoreista-erityisesti professorit Sabin, McGlynn, MULHERIN, Schneiderman-ja Angela, olen tehnyt sitä kautta. Se todellakin on ollut kova, ja toistuvasti olin lyöty seurauksena olin jäljessä.

Kriittinen viesti on harvoin luovuttaa! Koko elämäni ajan, olen tehnyt sitä politiikkaa, jos aloitat mitään, lopetat sen korkea huomata. Koskaan lopettaa, eikä koskaan asettua. Olen velkaa niin paljon mieheni, John, joka on työskennellyt väsymättä, jotta voisin maksaa huomiota minun koulutukseen. Meidän pikkulapset ovat olleet inspiraation minulle. Tyttäremme hengailtiin Irakissa, ja sen jälkeen kotiin, hän päätti jatkaa hänen kandidaatin tutkinnon valtion yliopistossa. Hän on vapaaehtoinen palomies.

Poikamme on ilmoittautunut kanssa SNHU toimivat hänen maisteriksi. On tärkeää asettaa tavoitteita ja välitavoitteita ja työskennellä niiden saavuttamiseksi. Sitä olemme opettaneet tots. Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin EN VOI sijasta sanoa “minä!” Mieheni kiusaa minua ja kertoo kunkin henkilön, “Jep! Hän saa hänen määrin ansaita massiivinen rahaa, ja aion eläkkeelle ja nauti rannalla koiran uusista yksi!” Elämä on mitä on.