Dolly Anderson SNHU

Halusin osoittaa lapseni, että työ voi saada mitä tahansa. Kun päätin palata yliopisto ja lopuksi mitä aloitin vuotta sitten, tiesin sen piti olla ongelmia. Varsinkin kun minulla on täyskäsi, jossa on neljä lasta ja aviomies. Huomasin heti, että jos halusin vallita minun oli aikataulun.

12 s. m. , Jonka jälkeen 9 11p. m. Työskentelen kovasti saavuttaa parhaat laadut mahdollinen. Olen aina pyrkiä varten A.

Yksi oikeita päätöksiä olen tehnyt sen valitsevat SNHU Online saan määrin. Professorit ovat suuria ja ymmärrystä, ja minun koulutuskonsultti on siellä kun tarvitsen häntä. Hän on tehnyt käyttöönottotoimenpide helppoa. Rakastan kiistaton tosiasia, että hän tarkistaa minua muutaman viikon välein kysyä, miten kaikki menee. SNHU on tehnyt rakkauteni oppimiseen kasvaa. Olen melkein maaliin ja ei voi odottaa minun aste ja tehdä perheeni tyytyväinen minun saavutuksia.