Domain. com: n Domain Name Rekisteröintisopimus

Voimme muuttaa, lisätä tai poistaa kpl Rekisteröinti sopimuksen milloin tahansa. Tällaisessa tapauksessa voimme lähettää ilmoituksen, että meillä on nyt tehneet kriittisiä muutoksia tähän rekisteröinti sopimuksen Domain. com verkkosivuilla vähintään 30 päivän kuluttua muutosilmoituksen julkaisun ja saattaa ehdottaa alareunassa tämän Rekisteröintisopimus siitä kun näitä termejä viimeksi tarkistettu. Korjaukset tähän Rekisteröintisopimus tulee voittoisa etukäteen i top näiden 30 päivän aikana tai ii ensimmäisen kerran käyttää tai käyttää Palveluja jälkeen tällaiset muutokset. Jos et hyväksy noudattamaan tämän Rekisteröintisopimus, et laillista käyttää tai käyttää Services.

tunnustavat, että Domain. com ei hallita kaikkia kohtia verkkotunnuksen rekisteröinti menettely. Esimerkiksi kun lainaa heti annat verkkotunnuksen rekisteröinti, domain. com välittää tiedot sisällä rekisteröinti oikeaan Rekisterinpitäjä jalostukseen ja todellisen nimen rekisteröimistä. Domain. com sanoutuu ja te kompromissi, että Domain.

com ei kanneta mahdollisen epätarkkuuden koskevat rekisteröintitiedot viittaavat i tuloon info sinä; ja ii panos tietojen rekisterin valvojan. Domain. com ei ole vastuussa, eikä palauttaa verkkotunnus rekisteröinti takia kirjoitusvirheitä / kirjoitusvirheitä. Sitoudut noudattamaan asianmukaista toimialueen riita päätös politiikan “Erimielisyyksien Policy” merkityksellisiä toimialueen että olet erityinen, kuten Uniform Domain Name Dispute Resolution Policy, joka löytyy täältä. Riitojen Policy on aikaistettu ICANN ja / tai tarkka Rekisteröinti ylläpitäjät ja tässä viitataan tähän Rekisteröintisopimus.

Tietyt kiistat ovat kentän asiaa Riitojen Policy. Kehittämisessä riitaa syntyy, kuin laskeutua että yksinkertaisesti olisi jollei eritelty asiaa Riitojen Policy voimassa ajankohtana verkkotunnuksen rekisteröinti on kiistetty kolmas osapuoli. Ylimääräistä yhtä mieltä siitä, että jos sivusto syntyy riita minkään kolmannen osapuolen kanssa, aiot korvaamaan ja Domain. com vaaraton ehtojen mukaisesti ja ehdoista olevien riitojen Policy. Riitojen Policy voidaan muuttaa milloin tahansa ICANNin tai sovellettavan Rekisterinpitäjä, ja sinnikäs käyttöön verkkotunnus rekisteröity sinulle kuluttua tällaisen Riitojen Policy muutos tulee muodostaa oman houkuttelevuutta modifioidun riitojen Policy ja tämä Rekisteröintisopimus.

Jos et noudata mitään tällaisista muutoksista, voit pyytää verkkotunnuksen rekisteröinti peruutetaan tai siirretään vaihtoehtoista verkkotunnusten rekisteröijä. Sillä tuomitseminen riidat tai tulossa käytöstä toisen tason domain “SLD” nimi, SLD haltijan on toimitettava, sanotun kuitenkaan rajoittamatta muita mahdollisesti sovellettavia lainkäyttöalueilla, että tuomioistuimen toimivalta 1 SLD haltijan kotiin ja 2, joissa rekisterinpitäjä sijoitetaan. Lisäksi voit noudattaa ohjeita ICANNin Uniform Rapid Jousitus “URS” ja esittämään mahdolliset valitukset alkoi nojalla URS tarvittaessa. Asiakas hyväksyy, että jos olet rekisteröinyt sivuston ja hakemisto joku lisäksi itse, koska rekisteröijä, te symboloivat vakuuttaa, että hänellä on valtuudet sitoa ihmisen tai yhteisö listattu rekisteröijä pääasiallisena tähän Rekisteröintisopimus, myös niihin sovellettavat riita Policy. Nimi listattu rekisteröijän toimialueen tai oikea virkailija on lueteltu Organization Domain. com valinnanvapaus saattaa omalta halutessaan siirtää verkkotunnustasi vaihtoehtoisen huomioon täyden pääsyn verkkotunnus, riippumatta toiveita agentti / tilin omistaja / muiden lueteltujen yhteystietoja että erityistä domain e.

g. admin, laskutus. Lisäksi hyväksyt, että jos asiakas hankkii käyttää domain rekisteröity sinulle kolmannelle, edes niin edelleen verkkotunnuksen haltija kirjaa, ja edelleen vastuussa noudatetaan tiukasti tämän Rekisteröintisopimus, mukaan lukien mutta ei rajoitu periä vastuuta, ja tarjoaa ja päivittämistä, koska olennaista oikea rekisteröintitiedot ja Additional rekisteröintitiedot. Edelleen, et ota vastuuta mistään toimista luvanhaltijan käyttää domain ellet heti paljasta huippuluokan yhteystietoja tarjotaan sinulle luvanhaltijan ja identiteetin luvanhaltijan kaikille osapuolille tarjoamista kustannustehokkaasti todiste aineellisen vahingon. Siinä tapauksessa, että rekisteröinnissä verkkotunnus, et saadaan tietoa, joka liittyy kolmas osapuoli, sinä täten luonnehtia vakuuttaa, että hänellä on tarjottu ilmoituksen kyseiselle kolmannelle osapuolelle julkistamista ja käyttöä kyseisen osapuolen tiedot esitetään tänä Rekisteröintisopimus, ja b että olet saanut tämän kolmannen näytteille suostumuksensa tietojen ilmaisuun ja käyttöön kyseisen osapuolen data esitetyllä aikana Rekisteröintisopimus. Lisäsit luonnehtivat että parhaan kokemuksen ja uskomus, etteivät rekisteröinti verkkotunnuksen eikä tyyli, jossa se on suora tai kiertoteitse käytetään loukkaa laillisia oikeuksia kolmannelle osapuolelle.

edelleen vakuutat, jokainen tarjoamien tietojen teitä yhteydessä verkkotunnuksen rekisteröinti on tarkka. STOP esitetään ehdot yhteydessä riita välillä rekisteröijä on. biz domain “rekisteröijä” ja muille tahoille kuin rekisterin Operaattori tai kirjaaja yli rekisteröintiä tai käyttöä. biz verkkotunnuksen rekisteröity Rekisteröijä on pellolta Intellectual Property patenttivaatimuksessa Service. Intellectual Property Vaatimuksen Service palvelun käyttöön rekisterin Operaattori ilmoittaa indikaattorina tai palvelumerkki haltija “Kantaja”, että toinen taso verkkotunnus on rekisteröity, jolla kyseiset Kantaja väittää immateriaalioikeuksia. Mukaisesti STOP ja sen liittyvät säännöt, nämä kantajat voivat olla oikeassa operaation rekisteröintien kautta puolueeton ICANN valtuutettujen riidanratkaisu tarjoajia.

UDRP esitetään ehtoja ja määräyksiä viittaus riita keskuudessa rekisteröijä ja jonkin osapuolen lisäksi rekisterin Operaattori tai kirjaaja yli rekisteröintiä ja käyttöä Internet domain rekisteröity Rekisteröijän. RdRp esitetään ehdot, joiden avulla jokainen väite siitä, että toimialueen ei käytetä enimmäkseen yrityksen tai mainos toiminnot on panna täytäntöön tapauskohtaisesti, seikka todellinen perusta puolueeton ICANN akkreditoitu riita tarjoaja. Mikään loukkauksista Rajoitukset olisivat täytäntöön välittömästi tai rekisterin Operator. Rekisterin Operaattori ei tarkistaa, tietokoneen näytöllä tai muussa tapauksessa varmistaa, että mitään erityistä verkkotunnus käytetään yleisesti yhtiön tai mainos tarkoituksiin tai että sivusto on käytössä noudattaen SUDRP tai UDRP menetelmiä. Kirjaaja vakuuttaa, että esitetyt tiedot verkkotunnuksen rekisteröinti ohjelmisto on oikea, oikea, jopa asti ja täydellisiä ja Rekisteröijän säilyttää pitää kaikki tiedot tarjottu toistaiseksi. Rekisteröijän tahallisesta epäonnistumisen nopeasti päivittää tiedot tarjotaan, tai ei ole vastannut yli 15 kalenteripäivää tiedusteluihin kirjaaja, rekisterin operaattori ja Sponsor osoitettu sähköpostin käsitellä hallinto-, laskutus- tai tekninen kosketa sitten toimii Whois hakemisto ihailla kohteena on verkkotunnus noin tarkkuudesta yhteyshenkilö tärkeitä kohtia liittyvät mahdollisista rekisteröinneistä rekisteröintiä tahansa verkkotunnuksia rekisteröity tai rekisteröijän, on rikkovat tätä sopimusta ja olla perustana peruuttamisesta domain nimi.

taso Lain sallimassa Rekisteröijä suostuu siihen, että kumpikaan kirjaaja, rekisterin operaattori ja Sponsor mitään vastuuta Rekisteröijän tai rekisteröijän agentti menetyksistä Rekisteröijä voi aiheutua viitaten käsittely tämän sopimuksen käsittely oletettava rekisteröinnin sovelluksen tai ohjelmiston verkkotunnus, käsittelyä oikeudellista muutoksista verkkotunnuspäätteesi ennätys aikana vuorattu rekisteröinnin jälkeen tai epäonnistuminen rekisteröijän asiamiehen maksaa ennalta rekisteröinti tai rekisteröintimaksun tai vuosimaksu tai seurauksena ohjelmiston määräysten asiaa verkkotunnus riita politiikkaa. Rekisteröijä suostuu siihen, että ei ole noudattanut jotakin tämän sopimuksen tai asiaan verkkotunnus riita politiikka voi harkita kirjaaja tai sponsori kankaaksi vastaisesti ja että kirjaaja tai sponsori voi toimittaa ilmoituksen, jossa selostetaan vastaisesti rekisteröijälle. Jos 30 päivän kuluessa ilmoituksen, Rekisteröijän ei toimita tosiasioita, joka on kohtalaisen runsaasti kirjaajalle tai sponsori tapauksen olla, että se ei ole rikkonut tehtävänsä, niin kirjaaja tai sponsori voi poistaa rekisteröijän rekisteröinti verkkotunnus. Tällainen rikkoo rekisteröijä ei oteta, että heidät yksinkertaisesti kirjaaja tai Sponsori ei ole toiminut aikaisemmin vastauksena että tai muita loukkaa rekisteröijän. Ilmoitus voi vastaanottaa postitse, faksilla, sähköpostitse tai muiden sähköisten välineiden avulla.