Donielle Franklin SNHU

Vartuin monien haasteita tieni. Halusin käydä college, mutta en ollut henkisesti tai taloudellisesti valmis paineet iso college. Halusin työn, mutta ei ollut todellisia taitoja, ellei se putosi alle vapaaehtoistyötä tai vapaa-ajan toiminta. Jäin kuori itsestäni ja pelästyi reaalimaailman ja ei tiedä, jos voisin jatkaa toimintaansa sitä. Kun minun ihmiset eronnut, olin 12, ja äitini ja kehitin yksityiskohtainen side, joka on ollut inspiraation takana minun päättänyt kohtalo ansaita minun kandidaatin.

päätin liittyä paikallisten tiedekunnan, jossa vietin alkua minun aikuisten vuotta onnistua, epäonnistuvat ja kärsimystä saada yksi parhaista laadut, joten en voinut lopulta olla, että unelma siirtymässä posh Kaliforniassa yliopistossa. Tunsin kuin Kaliforniassa tyttö, että se oli minun kasviperäisten velvollisuus ansaita minun tutkinnon Kalifornian koulu. Olin sitten järkyttynyt äidin äkillinen sairaus, joka murskattiin maailmani ja muuttanut minun tavoitteita. Äitini oli minun kiven ja ainoa todellinen jälleenmyyjä meidän perheen, ja kun hän tarvitsi säästö tein sen minun vastuullani huolehtia hänestä. Olin saanut ketjun työpaikkojen auttaa häntä kliinisen laskut ja pitää päämme vedenpinnan yläpuolella, joten otin lukukauden pois koulusta. En tiennyt mitä tehdä tai mistä voisin kääntyä, koska olin omasta kanssa palkollinen työtä ja harvoin puoli kouluopetuksessa.

En etsivät lopettaa kouluun, mutta minun piti ansaita rahaa, joten en hustled ja käyttää tarpeeksi missä minä sai tilaisuuden vähittäiskaupan maailman nimeltään Macy. En halunnut koulu loppuun, mutta koulut oli niin paljon välttämättömyys ja asetusten samalla kaupungin kouluissa lisätään täydennyskoulutusta, joka pitää minut ottaen luokkia varten yhden kaksi vuotta. Äitini oli selvä minulle edut käydä koulua verkossa, mutta en luota käydä koulua verkossa tuloksena Olin aina huolissaan akkreditointia ja olipa vai en voi luottaa, joilla ei ole kykyä keskustella minun professorit kautta kirjoitetut sanat sijasta sanallisia sanallinen vaihto. En ollut varma, mutta päätin tehdä haun. Törmäsi SNHU.

edu, ja klikkasin sitä. Luin kautta sijainnin noin viisi kertaa, ja kun näin, että se oli todellinen kampuksen ja sertifioitu college joka tarjotaan verkossa paketteja, soitin heti. Ei ollut mitään valmiita, pitkät jonot tai vaihteleva neuvonantajia, jotka kertoa eri asioita, mutta olin todella kävelin läpi jokaisen menettelyn ilmoittautumalla analogisesta henkilön hetkellä tapasin koulutus- neuvonantajana Nathan Wyckoff. Olin valmis tilata opetukset minun valintani, ja Nathan on ollut siellä ohjaamaan minua kautta se. Se on edelleen hieman taistelua minua taloudellisesti, mutta mitä college tutkija on täysin sovi heidän hintaluokassa? Aion olla tuloja minun kandidaatin tutkinnon viestinnässä Southern New Hampshire University ja pitää hyötyä ratsastaa pitkin tyyliin.