Donna Kilgore SNHU

Minun 40 vuotta, lamppu oivalluksen räjähti pääni varoittaa minulle, että olen juuri minä etsivät olla kasvanut vai ei, ja se oli aika jatkaa unelmani, muodollisesti. Minun “harrastus” kaatamalla sydämeni ja sieluni tapa runouden, luoda raportteja päähäni kun olen pestä astiat, ja työskentely salaa romaaneja jälkeen kaikki olivat unessa joka yö oli hämmästyttävä vihje. Olen kirjailija. Olen aina ollut kirjailija.

Olen kirjoilla kirjallisesti koulun ja aloitti liiketoiminnan freelance ja pyrkivä kirjailija. I tuli lähetetty pikalainaa ensimmäisen kerran, kun kirjoilla siellä, ja minä ansainnut kruunaa tutkintotodistus. Mutta halusin enemmän. Osa aikaa verkossa vaihtoehto on ollut helpoin minulle. Se on edelleen vaikeaa, mutta ei koskaan ylivoimainen. Olen kannattanut kukaan yrittää määrin ajatella SNHU.

Olen todella sitä mieltä, että laajuus tutkija menestys puhuu puolestaan. Olen esimerkki, että saavutus on käytettävissä. Jokainen, joka tunsi minut lukio ilmoittaa sinulle Tuskin puristaa vain ohimennen laadut. En ole koskaan ollut “heti” erilaisia ​​gal. Saattaa hyvinkin olla, että olen vanhempi ja viisaampi nyt, mutta olen ehdottomasti sitä mieltä, että tukea ja rohkaisua olen saanut minun neuvonantajia, professorit ja ikäisensä sijaitsee sen suolet minun saavutus toistaiseksi. Olen akateemisesti paremmin kuin olen koskaan ollut.

Mutta mikä tärkeintä, minun itse luottamus on noussut käsitys, että ei mitään voi estää minua seuraamasta unelmani koko matkan loppuun.