Kasvatustieteiden tohtori in Educational Leadership Ed. D. SNHU

Ed. D. in Educational Leadership ohjelmisto on suunniteltu ennalta K 12 johtajia, korkeampi koulutus ylläpitäjät, opetussuunnitelma asiantuntijoita, ja govt järjestelmänvalvojat etsivät johtaa eräänlaiseen järjestelmätason yhtiöiden kuten koulupiirit, valtion yksiköille koulutuksen, politiikan organisaatiot, yhdistyksille, perustukset, tai laitokset parempaa koulutusta. Kaikki ehdokkaat voidaan valmistaa muovata koulutus politiikka, rakentaa julkisen ja yksityisen sektorin, ja ymmärtää vaiheet välttämätöntä johtaa 21. vuosisadan kouluissa, tiedekunnat, yliopistot, tai naapuruston yrityksille. Sovellus haluaa tarjota uutta teknologiaa muutosjohtaminen johtajia, keskittyi tutkija opiskeluun ja valmis sitoutumaan ja johtaa muita suuren mittakaavan systeeminen muutos.

Väitöskirja ohjaa tämän tarkennuksen ja edistää kriittistä tutkimusta apurahan organisaation käyttäytymistä, hallinta, ja college uudistus. Sovellus on tiukka. Se jauhetaan ehdokkaita radikaali tietäen historian koulunkäynnin uudistuksen viime vuosisadalla; tarkastella, miten liittovaltion politiikka on muutettu huomattavasti polku pre K 12 ja korkeakoulutuksen viime vuosikymmenen aikana; ja koota paras ihmetellen ja analyysi sellaisilla aloilla pikaluotto kuten yhteiset perusteet, vastuullisuus, tietojen ajaa resoluutio päätöksenteossa, ja eriytetty oppimisympäristöjä kaikille opiskelijoille. Merkittävä tarkoituksena ohjelmisto on rakentaa uuden sukupolven johtajia, jotka ovat yhtä tuttuja uusimman tutkimuksen koulun ja piirin uudistus kuin ne ovat luonteeltaan organisaatiomuutoksiin ja roolia asiantuntemuksen osallistuu vakavasti muuttaa tiedekunnan ja yliopisto-opetusta. Kohortti malli on tärkeä osa ohjelmistoa.

On pedagogiset strategia, jotta koota jatko erilaisia ​​uran raportteja ja taustoja. Kohortti malli työllistää toiminta perustuu kehyksiä, huippuluokan menetelmät, tieteellinen lukemat, ja yhteistyöhön keskustelut olla vuorovaikutuksessa kaikki ehdokkaita ennustetta ja pohdintaa nykyajan opintoihin liittyvät kysymykset. Kohortti avustajat muuttuu tuen lähde ja kannustusta yksi ylimääräinen. Sisällä malli, ohjelma innostaa erittäin yksilöllisiä mielentila tutkimukseen ja tutkimus. Jokaisen ehdokkaan ohjelmistojen ja väitöskirja on sopusoinnussa hänen tieteellisiä harrastuksia yhdistettynä tarkastelu ja analysointi hakijan hallintaa ohjelman taitojen suunnattu Kolmivuotisen menettely tutkimuksessa.