Uutiset

28.06.2002

Enlightmentilta yhteisöjen rakentamispeli MSN:lle
Enlightment Entertainment on tuottanut MSN.fi:lle pelin, joka on suunnattu sosiaalisille, 18-40 v. kaupunkilaisille nettisurffaajille. Pelin ideana on tuoda esiin MSN:n palveluista Messengerin, Hotmailin sekä Yhteisöt – painottaen yhteenkuuluvuutta ja kommunikointia.

Pelaajan tehtävänä on yhdistää kunkin tason kaikki hahmot yhdeksi yhtenäiseksi ryhmäksi. Peli tarjoaa mm. mahdollisuuden lähettää oman tuloksensa haasteena ystävilleen sekä tutustua tarkemmin Messengerin, Hotmailin sekä Yhteisöjen palveluihin.

Peli on toteutettu Flashilla ja siihen voi tutustua tarkemmin osoitteessawww.msn.fi/games.

13.05.2002

Javalab avattu
Enlightment on avannut yritykseen Javalab-osaston. Javalab on Java-sovelluskehitykseen erikoistunut osasto joka tarjoaa palveluitaan sekä vanhoille että uusille asiakkaille. Javalab toteuttaa myös yrityksen sisäisiä tuotekehitysprojekteja. Yhdessä Javalabin tiimin kanssa asiakkaamme voivat toteuttaa haluamansa projektin aikataulunsa mukaisesti.

“Javalabin idea lähti liikkeelle selkeästä tarpeesta asiakkaidemme keskuudessa. Java on tällä hetkellä eniten käytetty ohjelmointikieli projekteissamme, joten Javalab keskittää osaamistamme ja tarjoaa sitä kautta parempaa ja asiantuntevampaa palvelua sen eri osa-alueilla”

Markus Råmark
Toimitusjohtaja

Lisätietoja Javalabista

06.05.2002

Joboliz julkaistu Metropoliz.net sivuilla
Joboliz on huumorilla höystetty ja interaktiivinen simulaatiopeli, missä pelaaja seikkailee Metropoliz kaupungissa, tavoitteenaan tasapainoinen ja onnellinen elämä. Määräajan sisällä pelaajan on saavutettava mahdollisimman korkea onnellisuuden taso, tasapainoillen opiskelun ja työnteon sekä muun jokapäiväisen elämän, kuten raha-asioiden ja vapaa-ajan tuomien haasteiden välillä.

Pelin punaisena lankana on koulutuksen merkitys työmarkkinoilla sekä yksilön tekemien valintojen vaikutus oman uran ja tulevaisuuden kannalta.

Metropoliz.net on Metalliteollisuuden Keskusliiton, MET Ry:n julkaisema sivusto, minkä tarkoituksena on tehdä metalli -ja elektroniikkateollisuutta tutuksi 13-16 vuotiaille nuorille ja kannustaa sekä auttaa nuoria uravalinnassa.

Projekti toteutettiin yhteistyössä mainostoimisto Contran kanssa, jonka käsialaa ovat pelin tekstit sekä grafiikka.

03.05.2002

Flit julkaistu UK:ssa T-Mobilella
Yksi UK:n johtavista puhelinoperaattoreista, T-Mobile, on julkaissut Enlightmentin Flirt SMS-pelin portaalissaan. Sopimuksen on neuvotellut ja ylläpidosta vastaa Mobilemode Oy (http://www.mobilemode.com). Lisätietoa Virtual Flirt nimellä toimivasta pelistä löydät seuraavasta osositteesta:
www.t-mobile.co.uk/textplay.

21.12.2001

Enlightment mukana Lord of the Rings -pelien kehityksessä
Enlightment Entertainmentin teknologiaan pohjautuva Lord of the Rings SMS -peli Journeys of the Fellowship julkaistaan Riot Entertainmentin toimesta 150 miljoonan kuluttajan ulottuville niin Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa kuin Oseaniassakin.
Lisätietoa pelistä löytyy mm. Eircell Vodafonen sivuilta.

10.12.2001

Mobiilipeli Flirt niittää mainetta suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla.
Flirt SMS -peli on julkaistu uusien innokkaiden pelaajien huviksi viidessä eri maassa. Flirttailua voi harjoittaa nyt seuraavien uusien asiakkaiden kautta:
Aktivist / Suomi, Globe Telecom / Philippiinit, Sonofon / Tanska, Virgin Mobile / Singapore ja Cosmic Cupid / UK

12.09.2001

El Presidente – kauanko selviät?
Uusin SMS-pelimme, El Presidente julkaistiin MTV3 Internetissä (http://www.mtv3.fi/mobiili). Pelissä pelaaja asettuu pienen banaanitasavallan presidentin rooliin, tarkoituksenaan selvitä tehtävässä mahdollisimman kauan.

07.09.2001

Lätkäpeli MTV3 Internetiin
Ylpeänä ilmoitamme, että SMS-Lätkäpelimme on osana MTV3 Internetin Hockey Night -sivustoa. Pelaajien tehtävänä on pelata suosikkijoukkueellaan sunnuntain Hockey Night otteluita ja koettaa saada itse pelaamalla sama tulos kuin TV ottelussa. Peliin voi tutustua osoitteessa http://www.mtv3.fi/urheilu/hockeynight2001/latkapeli2001/.

03.09.2001

Suunnittele oma peli!
Enlightment Entertainment ja Radiolinja yhdessä julkaisivat pelisuunnittelukilpailun. Kerro minkälaista mobiilipeliä sinä pelaisit ja ota osaa kilpailuun (http://www.djesko.com/).

29.08.2001

Haastattele tähtiä!
Radio Novalle tuottamamme SMS-peli Tähtireportteri julkaistiin 06.08.2001. Pelin avulla Club Novan nykyiset ja tulevat jäsenet saavat tietoa Nova Clubin tapahtumista ja tähtiartisteista Silja Linen aluksilla. Pelissä pelaaja pyrkii saamaan kunkin risteilyn artisteilta virtuaalihaastatteluita ja osallistuu samalla palkintojen arvontaan.

17.08.2001

Saarishakki Neloselle
Tuotimme Nelosen Saari -ohjelmaan 3D-jätkänshakin, jota käytetään yhtenä Saaren tehtävänä joukkueiden keskinäisissä kilpailuissa.

01.07.2001

MiniGolf sekä PartyAnimal julkaistu
WAP-pelimme MiniGolf ja PartyAnimal julkaistiin Radiolinjan www.djesko.com portaalissa. MiniGolf simuloi nimensä mukaisesti suosittua reikäpeliä. PartyAnimal on bailuhenkisten ihmisten tapaamispaikka, jossa käyttäjät voivat anonyymisti kommunikoida keskenään ja osallistua erilaisiin kilpailuihin ja peleihin.