Yritys

YritysesittelyEnlightment Entertainment Oy on vuonna 1999 perustettu yksityinen helsinkiläinen tuotantoyhtiö. Olemme kerronnallisen viestinnän ammattilaisia, jotka omaavat vahvan kokemuksen pelien ja erilaisten viihdekonseptien suunnittelusta ja toteutuksesta. Olemme erikoistuneet uuden sukupolven viestintätapoihin ja välineisiin, sekä puhumme kohderyhmän kieltä mitattavin tuloksin.

Liiketoimintamme perustana ovat kaksi focusaluetta jotka täydentävät toisiaan.

Toteutamme asiakkaillemme interaktiivista ja viihteellistä markkinointiviestintää digitaalisiin medioihin. Tuotteiden pääasiallisina julkaisukanavina toimivat Internet ja Mobiilit päätelaitteet, sekä tulevaisuudessa Digi-TV.

Lisäksi meillä toimii Javalab osasto, joka on erikoistunut javasovelluskehitykseen. Javalab tarjoaa asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua ja konsultointia javakehitysprojekteissa, sekä toteuttaa projektit alusta loppuun aina asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Toimintaamme täydentää myös vahva yhteistyöverkosto, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen palvelupaketin tarjoamisen asiakkaillemme. Verkostomme kautta asiakkaamme saavat kätevästi myös yhteistyökumppaneidemme palvelut käyttöönsä vaivattomasti.